Even voorstellen

 

Mijn naam is Theresia Tel. Ik woon in Oldeholtpade, een dorpje in Friesland, met mijn man en 3 kinderen. Sinds 2005 ben ik mede-ondernemer van ’t Hummelhûs, een organisatie voor kinderopvang en zorg op maat. In 2005 zijn we gestart in een tijdelijk gebouw, met een kleine groep kinderen. Ik werkte toen alleen op de groep. Inmiddels is ’t Hummelhûs een organisatie met 2 locaties voor kinderopvang en zorg op maat, met meer dan 80 medewerkers. Ik heb al die jaren leidinggegeven aan de afdeling kinderopvang.
Wil je een indruk krijgen van ’t Hummelhûs kijk dan gerust op onze website www.thummelhus.nl

Sinds het voorjaar van 2022 heb ik besloten om mijn taak als leidinggevende over te dragen aan een manager. Ik had zin in een nieuwe uitdaging en wilde mijn kennis en ervaring op een andere manier in gaan zetten.
Veel dingen heb ik in de jaren van ondernemerschap met vallen en opstaan geleerd.
De kennis en ervaring die ik heb wil ik graag delen met andere ondernemers.
Het ondernemerschap is ontzettend leuk, maar het kan soms ook heel lastig zijn.

Met Start kinderopvang wil ik ondernemers helpen om het beste uit hun zelf te blijven halen en bewuste keuzes te maken welke dingen ze zelf op willen pakken en welke dingen ze wellicht beter uit handen kunnen geven.
Ik ben er van overtuigd dat ondernemers gelukkiger zijn in hun werk als ze vanuit hun kwaliteiten kunnen werken. En als ondernemer kom je heel veel werkzaamheden tegen: personeelsaansturing, administratie, beleidszaken, etc. Je kunt dan ook nooit overal even goed in zijn. Als je vanuit je kwaliteiten werkt ben je gelukkiger in je werk en straal je dit ook uit naar je pedagogisch medewerkers.
Mijn missie is om startende ondernemers in de kinderopvang te ondersteunen door een klankbord te zijn, dingen uit handen te nemen die zij lastig vinden en een steuntje in de rug te bieden.