Logo ontwerpen

 

Heb jij nog geen logo? Dit is je kans om op een goedkope manier een prachtig logo aan te schaffen.

Naast mijn leuke baan als adviseur en coach voor ondernemers in de kinderopvang en ik ook Virtual Assistant voor een paar bedrijven. Als VA doe ik veel aan grafische vormgeving. Ik maak onder andere content voor social media, folders, posters, visitekaartjes, en ook logo’s. Dit doe ik in Canva.

Omdat het me leuk lijkt om het grafisch vormgeven te combineren met mijn advieswerk voor Start Kinderopvang heb ik een leuke aanbieding voor jullie: een logo voor maar € 89,- (excl. btw)

Hieronder staan een aantal voorbeelden van logo’s. De namen in de logo’s zijn door mij bedacht als voorbeeld.  Elk logo is aan te passen naar je eigen kleuren en ook elk lettertype is aan te passen. In de meeste gevallen zijn elementen van verschillende logo’s ook met elkaar te combineren.
Wil je een compleet ander logo? Stuur me dan eerst een mail met je ideeën, dan kan ik kijken of dit mogelijk is in Canva en stuur ik je een offerte op maat.
Als je een logo hebt uitgekozen, dan verwijder ik deze van de website, zodat je logo niet door een ander kinderdagverblijf gekozen kan worden.

Heb je een logo gezien wat bij jouw kinderopvang past? Ga dan de webshop en reken een logo af.
Vervolgens krijg je een mail van me met een aantal vragen (welk logo de basis wordt, welke veranderingen je wilt, welke kleuren gebruikt moeten worden, etc.). Zodra ik de antwoorden op de vragen heb ontvangen ga ik voor je aan de slag en ontvang je binnen 2 werkdagen het logo in concept terug in een paar varianten. Je kunt dan nog aangeven of er nog veranderingen gedaan moeten worden. Eventueel doen we nog een 2e keer een aanpassing. Afhankelijk van hoe snel je zelf reageert op mijn ontwerpen heb je binnen een aantal dagen een logo wat helemaal past bij jouw kinderopvang.

Ben je uiteindelijk niet tevreden dan krijg je je geld terug.